My Gegirl Dah Boleh Jalan @11Months

Bismillahirrahmanirahim...


Hai semuaaa..korang boring tak petang2 ngadap komputer buat keje?haa...kalau korang boring meh sini singgah belog ana..hahhhaaa. Takde ape..juz nak cite pasal perkembangan my baby girl..zara khalisha yang dah boleh jalan sendiri tanpa perlu berpaut atau pegang pd apa2 sokongan macam dinding,kerusi or tangan ibu papa dia.

Sonok wehhh bila pestime tengok anak kita mula berjalan taw..terkedek-kedek,terhoyong hayang..mihmihhh.

video

Tu haaa malu2 pulak dia nak jalan..hehehee.

Kejap je masa berlalu..lagi bape ari dah masuk genap setahun umurnya. Alhamdulillah Ya Allah atas rezekiMU.

Nota Ana:Stok Xanzwhite,NLC dan SF Beauty masih ada..silakan order kepada sesapa yang berminat untuk mencuba skincare terbaik nie yerk.SMS/Wassup je ana di 016-9371043 untuk sebarang pertanyaan.:-)

0 comments:

Post a Comment