Menunggu Panggilan Temuduga Jawatan Pegawai Teknologi Maklumat F41

Assalamualaikum..
✿ღ¸.•´¯)✿ Selamat Petang ✿ღ¸.•´¯)✿
Sepertimana yg diketahui umum, keputusan Peperiksaan bagi jawatan Pegawai Teknologi Maklumat tempohhari dah pun kluar. Dengar cite ramai yang gagal dalam exam tu huhuhu. Nak buat camne takde rezeki kan..ape2pn tahniah kepada yang berjaya. Yang tak berjaya tu jangan sedih2 tau. alaa lagipun yang kena pegi interview nanti pun belum tentu berjaya kan termasuklah ana muehehehe. Persediaan memang takde langsung lagi ni..tapi tetap akan cuba prepare ape2 yang patutlaa sementara menunggu SPA keluarkan panggilan temuduga nanti. Serius nebes akak taww...

19 comments:

  1. Macam mana akak? dah dapat? Great luck taw! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lom ade lagi heheh..elok gak.risau nak gi intebiu nih..:)

      Delete
  2. insyaAllah.. ada rezeki dapat lea tu.. aminn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks tenku..amin.hopefully ade lar rezeki tu nanti tp x berharap ponnn hehehe.

      Delete
    2. Hi. Tahnniah krn berjaya periksa. Agaknya bile interview ni, lama sgt lah. Berdebar2 hati sy

      Delete
    3. Hi. Tahniah krn lulus exam. Agaknya bile interview ni, lamanya tunggu. Berdebar2 pula hati sy. Huhu

      Delete
  3. cik yana,,, tarikh interview dah keluar, sy 30 oktober.. good luck yana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy inteview 29hb kat wisma negeri tganu..gudluck gak tuk en.zaki yer.amin.:)

      Delete
  4. saya 24 ocktober... tempat semua sm je kn?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oo awl lg laa..sy 29/10 kt wisma negeri k.t..gudluck yer.nt leh share soklan interview kat sy coz awk interview lbh awl dr sy kn heheh

      Delete
  5. dok google tips..jumpa blog ni..
    good luck juga..
    saya 30oct kt putrajaya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ameen..gudluck utk awk jugak.siyes neves ni..x sabo tunggu hari selasa ..cpt settle cepatlah ilg neves hahaha.

      Delete
    2. hi zatsh.. sama tempat putrajaya la... see u.

      Delete
    3. hi zatsh.. sama la kat putrajaya... good luck fren

      Delete
  6. Sy 30/10 kt putrajaya jam 11 pg.. sape yg kne jam 11 le la borak2 dlu sblm msk dlm intebiu..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waa bestlaa gtu..sy smlm smp tepat kul 8.dpt no.2..tak sempat wat ape2 kena masuk dh.tp elok gak..takdelh lama sgt berdebar2 duk menunggu turn tu kan hehee.neway,gudluck yer..smlm dorg tya psl bajet gak.tang it tu prepare gaklaa sdlc yer hehee

      Delete
  7. As salam tuan Tanah dan pembaca blog anda... ada sesiapa sini yang dulu jadi calon simpanan? dah dapat tawaran? Alhamdullillah setahun 3 bulan baru dapat - Jack Sepang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah jack sepang bjaya posting akhirnya...alhamdulillah.tp tuan tanah tak berjaya temuduga tempoh hari huhuu.tggu next interview laa insyaALLAH.

      Delete