Ubat masalah keputihan wanita..StemCell Feminin Wash Nurraysa

Bismillahirahmanirahim..

Alhamdulillah..masih lagi diberikan peluang utk hidup, kudrat untuk bekerja.
Mari kita sama-sama bersyukur...:)

Lastweek ana restock lagi nurryasa..kali ni  amik sabun, lipstik n pembersih wanita aje dulu.

Kenapa?..sebab ramai sgt yang berminat n berpuas hati dengan cik sabu, cik lipstik n cik feminin wash tu.

Stok tak sempat kejor hahaha.Alhamdulillah.

Meh nak share skek pasal StemCell Feminin Wash Nurraysa
KEBAIKAN PRODUK
Kelebihan StemCell Feminin Wash Nurraysa
Merawat Keputihan
Menghilangkan Bau Hanyir
Mengurangkan Jangkitan Kuman
Haruman yg wangi
Menyegarkan Miss V
Menjimatkan(cecair pekat)
Merapatkn bhgn intim
Menghilangkn kegatalan
Kandungan 75 ml

KANDUNGAN BAHAN:-
Aqua
Collagen
Manjakani
Glycerin
Citric acid
Allantoin
Cengkih
Stemcell Apple
Castor Oil
Menthol
Betel eaf extract
Fragrance 

KAEDAH DAN PERATURAN PENGGUNAAN FEMININ WASH
Mengikut kajian biotek perubatan herba , daun sireh dan bahan daripada manjakani memang mujarab membunuh bakteria. Jikalau kemaluan wanita dalam keadaan sihat, kenapa pula nak bunuh kuman setiap2 hari. Teorinya nak pakai hari-hari boleh dan tiada masalah penggunaan harian tetapi perlu ikut cadangan penggunaan seperti berikut :
NORMAL
Kemaluan wanita merupakan kawasan paling sensitif dan untuk seimbangkan kawasan itu ,kuman jahat dan kuman baik perlu diseimbangkan.
WANITA MENGANDUNG
Tiada masalah jika menggunakannya dengan cara yang betul .Untuk wanita mengandung boleh menggunakannya dan tidak akan menyusahkan proses bersalin kelak di sebabkan kandungan manjakani tidak tinggi sangat dan manjakani hanya mengaruhi otot-otot luaran dinding , bukan tulang dan keseluruhan fungsi rahim. Jesteru itu selamat untuk ibu mengandung in sya allah .
KEPUTIHAN
Untuk individu yang menghadapi masalah keputihan yang teruk,tidak disarankan menggunakan Feminin wash setiap hari kerana FW boleh membunuh semua kuman jahat dengan banyaknya dan menyebabkan ketidakseimbangan di kawasan kemaluan dan menimbulkan kesan gatal pula akibat kekeringan.
( Sekiranya keputihan terlalu banyak ,memang perlu berjumpa doktor supaya rawatan susulan untuk memasukkan ubat khas membunuh kuman ke dalam vagina pesakit untuk bunuh kuman dari dalam.)
Keputihan yang serius berpunca dari dalam ,bukan bahagian dinding luar kemaluan.
PERIOD 
Untuk orang yang period boleh pakai hari -hari masa cuci darah period. Jika pakai hari-hari masa period ,pakai pada jumlah yang sedikit sahaja dan tak perlu banyak.
Individu yang mempunyai masalah keputihan yang kritikal dan yang sedang period sahaja digalakkan menggunakannya secara kerap untuk pembunuhan kuman. Teorinya begitu.utuk dipakai 2 kali sehari sahaja.
PERATURAN PENGGUNAANBagi wanita yang mengalami masalah keputihan , boleh menggunakan nya 3 & 4 kali seminggu. Sebab kita pun nak area tu terlalu lembab dan terlalu kering.
Kalau pergi jumpa doktor pun x bagi guna hari2 sebab nanti akan kekeringan kat situ .bila terlalu kering tu la menyebabkan kegatalan. Feminin Wash digunakan untuk menjaga kebersihan dinding luar kemaluan wanita.
Harga pengenalan/promosi
Hanya RM25 sahaja!!
Cepat wasap/sms 0169371043 untuk pertanyaan.

0 comments:

Post a Comment