Panggilan Temuduga Jawatan Pegawai Teknologi Maklumat F41

Assalamualaikum..
✿ღ¸.•´¯)✿ Selamat Pagi ✿ღ¸.•´¯)✿


Hari khamis lepas ana dapat emel dari SPA pasal Panggilan Temuduga Jawatan pegawai Teknologi Maklumat F41. Surat pulak sampai hari isnin lepas tu tapi still tak tengok lagi surat tuh.Almaklumlah ana bercuti balik kampung en.suami dari jumaat hingga hari raya aidiladha tu. Petang raya baru balik sini. So masih sebokk tak sempat tengok apa kandungan surat tu lagi. yang pastinya tarikh ana perlu attend temuduga tu pada 29/10/2013 bertempat di Wisma Negeri, kuala Terengganu Jam 8.00 pagi. Haissshh pagi2 dah kena drive ke kola ganu..dh lama tak drive sesorg ke sana nie. Risau lak tak jumpa tempat hukhuk.

Perasaaan??huhhhh nebes tahap gaban daaa...dah lama tak gi interview ape2. Last time dulu masa diinterview untuk jawatan sekarang jelaa Penolong Pegawai teknologi Maklumat. So lepas sambung blaja amek degree, then dah grad..apply jawatan ni pulak. now baru dapat peluang dipanggil interview. 

Preparation??nan hadooo lagi setakat nie..segala dokumen yang nak kena bawak pun lom prepare lagi. Nextweek laa kot settle blake. Hari ni ramai lagi staf admin cuti kot..ai je yg rajin dtg keje. Pdahal sebab ai dh coti awal sblm raye lg dah..so dorg cuti ai lak plak bekoje kehkehkeh.

Hahalahai...lapo laa perut ni mtk diisi..cafe tutup lagi bawah ni.so kena gi makan luar..k uollss,jupe lg next tulisan..:)

3 comments: